محبوب های خونخوار
تا دیروز بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کودک در نوار غزه توسط بمبارانهای رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند؛ کودکانی که در این روزهای بدون آب، غذا و داروی غزه، کارشان شده شهید شدن. در روزهای گذشته عکسی منتشر شد که یک مرد در میان خرابههای خانه خود، با حالی پریشان، عروسک صورتیرنگی از شخصیت انیمیشنی «میکی موس» را در دست دارد.
تصویر این شخصیت کارتونی روی لباس کودکانی که از زیر آوار حاصل از بمبارانهای هوایی صهیونیستها بیرون آورده میشوند هم دیده میشود؛ شخصیتی که اساسا بین کودکان سراسر جهان محبوب است اما در پس این چهره محبوب، خالقان این شخصیت، نفرت میپراکنند.
در روزهای گذشته شرکت والتدیزنی خالق این شخصیت کارتونی که خود را تولیدکننده محتوای خانوادهپسند معرفی میکند و مالک دهها شهربازی، انتشارات و شبکه تلویزیونی است، ۲ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی کمک
کرد.
دیزنی سابقهای طولانی در تولید آنچه برخی به عنوان قهرمان در فیلمها و برنامههای تلویزیونی تصور میکنند، دارد. این نمادها اغلب نسخهای ایدهآل از آمریکا و ارزشهای آن را به تصویر میکشند و جنبههای تاریک تاریخ این کشور را نادیده میگیرند و روایتهایی دلپذیر از جهان غرب، خاصه ایالاتمتحده ارائه میکنند.
در حالی که دیزنی مشغول ساختن این قهرمانان خیالی است، قهرمانان واقعی را میتوان در نوار غزه دید. کودکان فلسطینی در غزه با سختیها و ناملایمات غیرقابل تصوری روبهرو هستند؛ با این حال شجاعت غیرقابل توصیفی از خود نشان میدهند.
بتمن، سوپرمن، زن گربهای، مرد عنکبوتی و دیگر قهرمانان داستانی قرار است درس زندگی و عشق به یکدیگر به کودکان بدهند و در عین حال شادی و نشاط را برانگیزند اما کودکان غزه و فلسطین دهههاست محاصره را تحمل میکنند و زیر بمباران مداوم رژیم اشغالگر که دسترسی به نیازهای اولیه مانند غذا و دارو را مختل کرده است، این کودکان بیگناه شاهد از دست دادن عزیزان خود بر اثر حملات هوایی هستند.
اگر کمک ۲ میلیون دلاری اخیر والتدیزنی به رژیم اشغالگر را مدنظر بگیریم، در واقع به ازای هر کودک فلسطینی شهیدشده از نخستین روزهای بمباران شهر غزه، این شرکت ۸۹۰ دلار به رژیم اشغالگر قدس پرداخته است. چنین کمکهایی برای تهیه بمب و موشک استفاده خواهد شد که مستقیما به کشتار غیرنظامیان بویژه کودکان میانجامد. این تناقض نگرانکننده است، زیرا شرکتی که به زعم خود تلاش میکند شادی را برای کودکان در سراسر جهان به ارمغان آورد، به رژیمی کمک میکند که علیه کودکان دست به بیرحمانهترین خشونتها میزند.
البته حمایت از رژیم کودککش اسرائیل تنها به پرداخت ۲ میلیون دلار ختم نمیشود؛ در نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت که هفته گذشته برگزار شد، به سلمان رشدی مرتد کیف ۲۶ هزار دلاری جایزه صلح(!) را اهدا کردند، آن هم در حالی که از اهدای جایزه LiBeraturpreis که به نویسنده زن فلسطینی تعلق گرفته بود، خودداری کردند و گفتند این مراسم در زمان بهتری برگزار میشود، البته مواضع ضد فلسطینی نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت به اینجا ختم نشد و «یورگن باس» مدیر هفتادوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت گفت: «جنگ علیه اسرائیل، رنج ناشی از آن و محدودیتهای سفر، بر برنامه ما تأثیر گذاشته است اما هرگز نمیتوان اجازه داد ترور پیروز شود، به همین دلیل است که میخواهیم صدای اسرائیلیها را بویژه در نمایشگاه کتاب نمایان کنیم».
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0